Zabava

Med znanimi pari ogromno svingerjev

mv
16. 8. 2015, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Imajo slavo, denar in lahko si privoščijo vse, kar jim srce poželi. A zaradi naštetega jim sčasoma postane dolgčas, zato se slavni pari pogosto odločajo, da v posteljo povabijo tretjo osebo, ali celo par. Vas zanima kateri znani pari živijo tako?

Megan je tretjič postala mama.

Najbolj odprta med znanimi, ki si radi popestrijo seksualno življenje, sta Brian Austin Green in Megan Fox. Skupaj imata dva sina, zvečer pa v svojo spalnico menda rada povabita še enega moškega, včasih tudi par. Podobno funkcionirata tudi igralka Julia Louis Dreyfus in njen mož Brad Hall. Skupaj sta od študentskih dni, s svingerskimi zabavami pa ohranjata strast v razmerju.

Tudi Will Smith in Jada Pinket nista prav nič ljubosumna v spalnici. Menda sta že nekaj časa v odprtem razmerju, javno sta celo priznala, da ju privlačijo drugi ljudje, s čimer ni nič narobe.

Svingerstvo se zanje ni obneslo

Tako sta nekaj časa razmišljala tudi pevka Pink in njen mož Carey Hart. A ko sta se zaradi tega ves čas kregala in poskušala krotiti ljubosumne izpade drug drugega, sta s svingerstvom prenehala.

Skupinski seks se ni najbolje obnesel tudi za igralca Demi Moore in Ashtona Kutcherja. Demi naj bi bila biseksualna, zato so v njun dom kar naprej prihajala nova dekleta, kar pa je, verjeli ali ne, sčasoma začelo motiti Kutcherja.