Zabava

Šokantna novica za Nino Osenar

B.P.
9. 6. 2015, 13.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kot strela z jasnega je prejšnji teden priletela novica, da se od malih zaslonov vsaj za nekaj časa poslavlja Nina Osenar.

Za oddajo Ne se hecat' je menda dobivala bajen honorar, vendar je ta trajal le nekaj tednov, saj so že po manj kot desetih sobotah vodilni na nacionalni televiziji sklenili, da skoraj 35.000 evrov drage družinske oddaje – tako se vsaj govori po hodnikih RTV-ja – ne bodo več uvrščali na spored.

Kakšna usoda čaka čedno televizijsko voditeljico in njenega sovoditelja Borisa Kobala, ni znano, saj nihče zares ne pozna vsebine njunih pogodb. Če je Nina v resnici podpisala za pet let, potem naj bi bila še naprej na njihovi plačilni listi in bi jo moral odgovorni urednik razvedrilnega programa Mario Galunič jeseni umestiti v kakšno drugo shemo.

Nini se verjetno po šokantnem koncu nadvse kolca ob gledanju Big brotherja, saj je prav kot voditeljica omenjene oddaje pred leti zaslovela na naših malih zaslonih, gledalci pa smo jo občudovali v svetlečih se oblekicah in se nismo branili njenega nalezljivega smeha.