Zabava

Klemen spravil v jok svojo ljubo!

A.S. in S.J./revija Obrazi
2. 6. 2015, 22.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljeni voditelj na radiih Aktual in Veseljak Klemen Bunderla ni skrival veselja, ko so ga povabili v oddajo Znan obraz ima tvoj glas, vendar ni pričakoval, da bo s svojimi preobrazbami tako navdušil.

M24

Čeprav je bil vsak teden med najbolj priljubljenimi, ga je tudi končna zmaga prijetno presenetila. Seveda je Klemen že takoj po oddaji dobil kup čestitk, med katerimi mu je bila najljubša tista od dekleta Kaje, s katero se na začetku junija odpravljata v Pariz, njena družina pa mu je kupila čudovito ročno uro.

»Oče in mama sta mi že med oddajo poslala sporočilo, da sem sin leta. Čestitk je bilo res veliko, se mi pa zdi, da so vsi razen mene pričakovali mojo zmago, jaz pa sem bil vesel že, da sem bil s tako izvrstnimi umetniki lahko v finalu!« je dejal skromni zmagovalec. Povedal nam je še, da ga je na cesti ustavila 70-letna gospa in mu rekla, da ima srečo, da nima 20 let, sicer bi se moral poročiti z njo. Pa da so ga sodelavci na Radiu Aktual zalili s šampanjcem. In da so ljudje od njega pričakovali čedalje več, morda že to, da bi na koncu moral biti tri osebe v eni. Zaupal nam je tudi, da je bila njegovi Kaji najbolj všeč prav njegova dvojna preobrazba v Tino Turner in Erosa Ramazottija, saj bi v postelji prav prišla tako nežnost kot nenežnost. Kdo bi bil nežen in kdo ne, pa si je Klemen ni upal vprašati. Ona že ve. Sicer pa je bila Kaja ob njegovi zmagi ganjena in ponosna in je jokala kot dež.