Zabava

Zaročenec jo je zelo razočaral

Tamara Pirih
30. 4. 2015, 17.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Plavolasa Jennifer Aniston (46) in njen partner Justin Theroux (43) naj bi se v kratkem poročila, zato toliko bolj preseneča novica, da hollywoodski par že nekaj časa živi ločeno.

Profimedia

Nedavno se je Jennifer na večerji v restavraciji glasno potožila svoji prijateljici in kolegici Courtney Cox, da ji je zopet šla po zlu ljubezenska zveza, za katero je bila prepričana, da jo bo zapečatila s poroko. Bila je tako razburjena in histerična, da je umolknila malodane vsa restavracija.

Profimedia

Vsi so poslušali samo še njeno tarnanje o tem, kako se njen zaročenec ne trudi dovolj in kako grozno je utrujena od prepirov z njim. Zveza med Jennifer in Justinom, ki ju v javnosti skorajda ne vidijo več skupaj, počasi razpada že od začetka tega leta. Vse kaže, da je glavni razlog težav delo. Jen je jezna, ker je Justin sprejel določene ponudbe, ne da bi se prej posvetoval z njo. Justin jo je prosil, naj bo malce bolj potrpežljiva, njej pa je dovolj čakanja. Že dve leti sta zaročena, poroke pa še vedno ni na vidiku.

Profimedia

Poleg Justinove prezasedenosti z delom ima slavni par še vedno težave tudi pri sestavljanju predporočne pogodbe. Njuni odvetniki jo že dolgo sestavljajo, vendar se še niso zedinili. Največ preglavic povzroča denar, ki ga bo Jennifer dobila od avtorskih pravic popularne serije Prijatelji. Ni namreč jasno, ali bo igralka ta honorar uvrstila v kategorijo zaslužka pred poroko ali v kategorijo po poroki.

Profimedia

Pred kratkim se je Jen pritožila, da javnost preveč pritiska nanjo, in dejala, da ne bo dovolila, da bi ji drugi govorili, kaj naj počne. Najbolj jo moti, da ji mediji ves čas očitajo, da pri svojih 46 letih še vedno ni mama. »Ni pošteno. Če iz moje nožnice ni prišel otrok, še ne pomeni, da ne čutim materinske ljubezni, ki jo dajem svojim hišnim ljubljenčkom, otrokom svojih sorodnikov in prijateljev. Zaradi tega še ne pomeni, da sem neuspešna,« je bila odločna Jennifer. Takrat je tudi poudarila, da sta z Justinom zelo srečna, a vse kaže, da ni čisto tako.