Zabava

Edini moški, ki se me boji, je sin!

Irena Pirman
26. 4. 2015, 20.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Alma Rekić v oddaji MasterChef Slovenija od kandidatov nepopustljivo zahteva najboljše. V Sloveniji rojena Bosanka pravi, da je kuhanje njena strast in način življenja.

Pop TV
Alma Rekić

Znana je tudi po tem, da izdeluje najboljše blejske kremne rezine in je pri svojem delu perfekcionistka. Njen delovnik se nikoli ne konča, kot priznava, pa ima srečo, da ji mož Marjan, ki ni kuhar, stoji ob strani in poskrbi za sina Denisa, kadar je zdoma.

Ali so vam rekli, da morate biti v oddaji tako strogi?

Sama se predobro zavedam, da v življenju ni bližnjic. Vsako sekanje ovinkov, pomanjkanje vizije in ustvarjanje kulinarične zgodbe brez jasnega cilja se opazi na predstavljenem krožniku. Ogromno dejavnikov vpliva na res prepričljiv krožnik, največji dejavnik pa je seveda kuhar. Njegova širina, drznost in vztrajnost.

Ste tako strogi tudi v službi? Vas imajo sodelavci radi?

Zame je bistveno, da me sodelavci spoštujejo. Najprej sem stroga do sebe, šele potem do drugih. Od svojih sodelavcev pričakujem veliko in želim, da se zavedajo pomembnosti naloge, ki jim jo zaupam. Dobro delo nagrajujem z udeležbo na različnih sejmih in jih prijavljam na tekmovanja. Šele ko dosežejo kakšno kolajno, dojamejo, kaj je bil moj namen s to strogostjo. Moj cilj je vedno stremeti k boljšemu.

Več o Almi si preberite v tiskanem izvodu Lady.