Zabava

'Aktualovci, kapo dol'

Alesh Maatko
9. 12. 2014, 09.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Izjemno vzdušje, pozitivna energija in čudovito občinstvo. S temi besedami bi lahko brez kakršnekoli slabe vesti opisali rojstnodnevno zabavo Radia Aktual, katere del je bil tudi priljubljeni Werner. »To, kar sem doživel na tokratnem Aktualovem koncertu, je bilo nekaj nepopisnega.

KMA

"Podobno sem doživljal samo še na svojih koncertih v športnih dvoranah, ki jih delam že 15 let," je svoje prve vtise po nastopu strnil priljubljeni Werner in dodal: »V dvorani je bila neverjetna energija

KMA

. Občinstvo si je tokrat resnično zaslužilo, da pred njim pokleknem in seveda grem med obiskovalce, saj lahko le tako pokažemo, da se znamo tudi Slovenci zabavati. Na rojstnodnevni zabavi sem ob zaključku svojega repertoarja na odru prvič javno predstavil svojo novo uspešnico Opa! Še zdaj ne morem verjeti, da je dvorana v tako kratkem času prepevala in 'opala' z menoj. V rokavu imamo glede na odziv občinstva resnično uspešnico, česar se izjemno veselim,« je povedal Werner, ki je prav tako poskrbel za še eno presenečenje na odru.

KMA

»Pika na i je bila naša trebušna plesalka Oryantal Ašajt, ki je s svojim plesom obnorela in vrgla na kolena tudi mene. (smeh) Radiu Aktual lahko na koncu le čestitam in rečem kapo dol.

Lahko so vzor mnogim samooklicanim organizatorjem dogodkov po Sloveniji. Ravno zaradi tega bi bilo pametno, da bi se takšnih dogodkov udeležili, saj bi se veliko naučili, predvsem pa bi videli, kako se pokaže spoštovanje do občinstva, poslušalcev in seveda do nas izvajalcev na zabavi. Zato bi le še dejal: Aktualovci, kapo dol!«