Zabava

Zaradi česa so s cest 'izginili' vsi znani Slovenci?

14. 11. 2014, 15.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ker so okupirali Biljardno hišo! Poker edinstvene in bombastične rockerske energije je dobesedno dvignil v zrak ljubljansko Biljardno hišo, kjer se je gnetlo ljudi željnih rock'n'rolla. Med radovednimi ljubitelji neuničljivega rocka pa je bilo največ kolegov glasbenikov, ki so se poklonili rockerski mašini z imenom San Di Ego. Skoraj cela slovenska glasbena smetana je tako uživala na predstavitvi plošče skupine San Di Ego.

Mare Vavpotič - KMA

Vse skupaj je mojstrsko posnel Jurij Girotto!

Po koncertu smo se pogovarjali s 'šefom benda', zgovornim bobnarjem z najbolj simpatičnim naglasom daleč naokrog. Jure Doles nam je povedal: „Z eno besedo lahko rečemo, da je bilo izjemno. Toliko glasbenikov na kupu še nisem videl, odziv je bil izjemen. Biljardna hiša je bila enostavno premajhna, zato eno veliko opravičilo vsem tistim, ki so ostali zunaj. Mislim, da smo z tem koncertom dokazali, da je rock'n'roll še kako živ in živi naprej tako kot bo naprej živel in ustvarjal San Di Ego.“

„Hvala še enkrat vsakemu posebej za tako številen obisk!“

V Biljardni hiši, ki je bila natrpana do zadnjega kotička smo opazili glasbenike, kot so Tomaž Domicelj, Neisha, Aleš Klinar, Franci Zabukovec, Mi2, Vlado Pilja, Bohem, Šank Rock, Mambo Kings, Tone Košmrlj, Dejan Vunjak, 3Čelos, Dan D, Manca Špik, Shutdown … in še mnoge druge, ki pa so se raje malce bolj skrili in uživali v dozi čistega rock'n'rolla.