Zabava

Andrej: Zloglasno nasilje je čista laž

Alesh Maatko
12. 11. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

KMETIJA: NOV ZAČETEK sproža pri gledalcih, še bolj pa pri tekmovalcih, različne odzive. Pred kratkim je šov zapustil 50-letni Andrej, ki nam je razkril svojo resnico.

Planet TV

»Poskušal bom zmagati z delom, kar pa zadeva ljudi, ne bi rad delal zavezništev, ampak bi se rad z vsemi razumel,« je pred začetkom šova zapisal Andrej, ki nam je zdaj, ko so ga izključili iz šova, zaupal, da se je tega držal, dokler ni prišlo do Mihovih namernih provokacij. »Takrat sem se združil z Denisom, Leonom, Martinom in Jasmino,« nam je povedal Andrej in dodal: »Z Mihom sem se razumel, dokler ni začel žaliti in provocirati. To je bil razlog – namerno provociranje!«

Planet TV

Ob tem seveda ne moremo mimo »zloglasnega nasilja« nad Mihom. Na vprašanje, kaj se je dejansko zgodilo (kroži namreč veliko zgodb in vsaka je po svoje prepričljiva), je Andrej odgovoril: »Kje je bilo to prikazano? To je čista laž. Resnico sem povedal že v medijih in tudi v oddaji Kmetija: Nov začetek.«

Planet TV

Kot kaže, ima zgodba dve plati. Ustvarjalci šova so na koncu sklenili, da je šlo za fizično nasilje in grožnje, zato je moral zapustiti kmetijo. S to odločitvijo pa se 50-letni tekmovalec ni strinjal. »Moja reakcija je bila posledica Mihove psihične provokacije, jaz sem ga samo zaustavil pred nadaljevanjem psihičnega provociranja, ki pa ga na Kmetiji niso upoštevali, kar je nedopustno. Morali bi izločiti tudi njega,« je še pojasnil Andrej in ob tem razložil, da ga zdaj čaka ustaljeno in mirno življenje s partnerico, ki jo je tudi najbolj pogrešal v šovu.

Planet TV

Komercialist, ki dela kot voznik viličarja, nam je ob zaključku še povedal, da ga šov sicer ni spremenil in da ostaja isti, na kmetiji pa se je najbolj razumel »z Jasmino in Emo, pa seveda z Elizabet v gozdni koči in na koncu s svetimi tremi kralji«.