Zabava

Branko Čakarmiš ljubi Katjo!

Lady
1. 10. 2014, 10.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Je Branko Čakarmiš v novo sezono resničnostnega šova Slovenija ima talent na Pop TV vstopil za odtenek bolj umirjen? Bo do nastopajočih tokrat prizanesljivejši? Se bo znebil slovesa najstrožjega člana žirije?

Mediaspeed
Par bo ljubezen okronal z otrokom.

Katja Kovačič je poleti v Ameriki obiskovala tečaj terapevtske joge in zdaj znanje prenaša tudi na svojega dragega Branka Čakarmiša.

Vprašanja so gotovo prava, postavljajo pa si jih tisti, ki Branka srečujejo vsak dan in ki vedo, kako se je spremenil, odkar je srečen v objemu lepe predstavnice za odnose z javnostjo pri Pro Plusu Katje Kovačič. Pa rjavolasa Kranjčanka ni samo krhka lepotica, ampak tudi nadvse razumno in razumevajoče dekle, ki dobro ve, katerim stvarem je v življenju treba dati prednost. Tega se je naučila že v rani mladosti, ki jo je zaznamovala s trdimi treningi in neizmerno ljubeznijo do športa, saj je že od malega trenirala tenis. S talentom in pridnim delom je dosegla tako dobre rezultate, da je po končani ekonomski gimnaziji dobila štipendijo za študij v Ameriki, na univerzi v Teksasu. Z diplomo v žepu se je nekaj let pozneje vrnila domov, a se na ono stran luže še vedno rada vrača. Letos se je odpravila v San Francisco in tam najprej opravila tečaj terapevtske joge, potem pa je tja priletel še njen Branko. Dva tedna pohajkovanja po Kaliforniji bosta zaljubljencema za vedno ostala v spominu, energija, ki sta jo dobila tam, pa bo zadostovala vsaj do božičnih počitnic, ko spet načrtujeta pobeg od vsakdanjega sveta. Sicer pa znanje, ki ga je pridobila na tečaju joge, Katja zdaj prenaša tudi na svojega dragega. Njuni sodelavci pravijo, da se je pri tem uspešna in da se rezultati že vidijo, ali bodo Brankovo notranjo umirjenost čutili tudi nastopajoči v oddaji Slovenija ima talent, bomo pa še videli.