Zabava

Gostilna: Izpadli Matevž Volk o tem, kaj se je dogajalo za njegovim hrbtom

Mojca Vakselj
28. 9. 2014, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Saj ni res, pa je! Čeprav so ga sotekmovalci že drugič poslali na vroči stol, je 22-letni Brežičan izločil še enega obetavnega kuharja. Gostilno je tokrat zapustil 29-letni Primorec Matevž Volk, ki se je težko sprijaznil z dejstvom, da je njegovo delo v oddaji končano, v kuhinji pa ga bo pogrešal tudi šef Bine.

POP TV

»Iskreno povedano, nisem pričakoval, da bom izpadel. Do zadnjega sem imel upanje, da je dovolj ljudi na moji strani. Ko sem dojel, da grem domov, sem padel na trda tla,« priznava Matevž Volk, slaščičar iz Šempetra pri Gorici.

»Šefove besede so mi segle do srca, to sem mu tudi povedal. Veliko mi pomeni njegovo mnenje in mi daje zagon za naprej.«

Čeprav šokiran pa se je od sotekmovalcev poslovil pomirjen, saj je bil nad njegovim odhodom presenečen tudi šef Bine, ki je priznal, da ga bo pogrešal v oddaji. »Šefove besede so mi segle do srca, to sem mu tudi povedal. Veliko mi pomeni njegovo mnenje in mi daje zagon za naprej,« pravi 29-letnik, ki nam je zaupal, da je takoj ob prihodu domov prižgal računalnik in pogledal posnetke iz Gostilne. »Ko sem videl, kaj se je dogajalo za mojim hrbtom, mi je bilo vse veliko bolj jasno,« priznava. Glede na to, da ni človek, ki bi dolgo počival, že kuje nove načrte za naprej, ki vključujejo tudi njegove znance in prijatelje. »Nameravam se izpopolnjevati, da bom lahko pomagal prijateljem pri cateringu, pripravljam pa tudi poseben dogodek Piknik na placu za otroke iz osnovne šole v Šempetru, kjer sem nekaj časa kuhal,« nam je razložil simpatični slaščičar, ki si je v času pojavljanja na televiziji nabral kar nekaj oboževalk, a je še vedno samski. »Ja, punce nimam, če bi jo imel, pa bi bilo super, da se spozna na gostinstvo, a ni tako dobra kuharica. Potem bi lahko ocenjevala moje jedi, a se ne bi drenjala z mano v kuhinji,« v smehu izda Matevž, ki bo oddajo spremljal tudi naprej in navijal za Edija in Valeria, s katerima se je v kuhinji najbolj ujel.