Zabava

Za Američane je Ceca teroristka

SJ / Lady
17. 9. 2014, 12.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Radovedni srbski novinarji so izbrskali šokantno informacijo, da je njihova turbo folk diva Svetlana Ražnatović - Ceca po mnenju Američanov enako nevarna kot teroristi.

Facebook

Pred enajstimi leti je pevka prišla na črni seznam ameriškega veleposlaništva v Beogradu, v njihovi evidenci pa je navedena pod kodo 410, ki označuje »terorizem in teroristične skupine«. Zaradi teh dejstev, ki jih je javnosti razkril notranji informator, pevka ne bo mogla obiskati druge strani Atlantika in tam nastopiti, vse dokler bo v registru zapisana pod omenjeno šifro.

»Pred dvema letoma sem imela napovedano turnejo po Ameriki, vendar so mi vizum zavrnili brez vsakršne obrazložitve. Nato sem slišala, da me obravnavajo kot nekakšnega terorista, in čeprav sem prepričana, da gre za napako, upam, da jo bodo čim prej popravili. Preden sem leta 2003 zaradi vplivnega politika prišla na črni seznam, sem zlahka potovala po eni največjih držav na svetu, potem pa se mi je nekdo hotel tako maščevati,« je neposredna Ceca, ki je prepričana, da se ji dela krivica.