Zabava

V šovu Kmetija so tekmovalci lačni hrane in seksa

A.M.
5. 9. 2014, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Tekmovalci niti najmanj niso pričakovali, da bo življenje na podeželju drugačno, kot so si zamislili. Že glede oblačil je bil Miha jasen: »To ni modni teden v Parizu, ampak kmetija«!

Zapletati se je v prvem tednu začelo že s tem, ko so morali tekmovalci izbrati glavo družino. To je postal Andrej P., ki si je izbral gospodo in služabnico. Kakopak dekli in hlapcem to ni bilo všeč, še posebej je bila zaradi tega glasna Kamala: »Ne maram hierarhije. Raje vidim, da je nekakšen krog.«

A to še ni vse. Glava družine jim tudi odreja, koliko hrane jim pripada. Tudi tu Kamala ni tiho, saj pravi, da so škrti celo pri jabolkih. Med najbolj lačnimi in jeznimi je Klemen: »Lačen sem kot pes. Še malo in bom začel jesti krmo. Glava družine se je spremenil v dveh sekundah. Nima pojma o ničemer. Žejen sem kot kača. Imajo 20 litrov soka in ničesar ne dajo. Ne zavedajo se, da je že drugi teden lahko drugače.«

A jeze in razprtij s tem v šovu še ni konec, saj je glava družine med hlapce in dekle razdelil naloge. Klemnu je rekel Miha, kar je Klemna zelo razjezilo in ga je tudi popravil: »Andrej se obnaša, kot da je prijel boga, veste kam in za kaj, v bistvu pa še sam sebe ni. To je vsa umetnost.« A kjer je prepir, je menda tudi ljubezen. Za tekmovalci resničnostnega šova je le nekaj skupnih noči, a nekateri se že stiskajo pod odejami.

»Ponoči me je zeblo, saj sem imela tanko odejo, tako da sem se vso noč stiskala k Mateju,« je priznala Lara, a svoje stiskanje zagovarjala z mrazom. Prepričana je, da je šlo njeno objemanje Mateju malce na živce: »Mislim, da me ima 'poln kufer', ker se ves čas stiskam k njemu.« Kljub temu pa je simpatije med Laro in Matejem opazila tudi gospoda, ki je za glavno mizo opazovala mlad par.

Kako vroče postaja na Kmetiji in kaj vse se še dogaja, si preberite v današnji številki časopisa Svet24!