Zabava

Trdnjava je pokala po šivih na riti

A.M.
16. 7. 2014, 19.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Z nastopi Hurts, Suede, Deep Dish in mnogih drugih se je z več kot odličnim rezultatom končal prvi del pustolovščine EXIT. Več kot 185.000 obiskovalcev je v štirih festivalskih dneh uživalo kot že dolgo ne.

Exit

Petrovaradinska trdnjava je bila vsak dan polna razigranih in dobro razpoloženih ljudi, ljubiteljev elektronskih in kitarskih zvokov, nogometa in predvsem dobre zabave, ki so poskrbeli, da je vsak kotiček festivala pokal od pozitivne energije, o kateri se bo govorilo naslednje leto. Odprtja festivala se bomo spominjali po nepozabnem ognjemetu, po koncu katerega so glavni oder zavzeli Pet Shop Boys.

Exit

Ne gre pozabiti razigranega Stromaea, ki je obiskovalce nagovarjal v srbščini, angleščini in francoščini, ter dvournega nastopa Disclosura, ki je premaknil meje vrhunskega zvoka, svetlobe in videa. Spominjali se bomo tudi, kako je Van Gogh pregnal dež, in zelo čustvenega nastopa Glorie Gaynor, ki je združila vse generacije.

Ne bomo pozabili niti ene najboljših zabav v zgodovini festivala na nastopu Rudimentala, kot tudi ne vrhunskega Carla Coxa, ki je pri obiskovalcih znova upravičil sloves enega najboljših didžejev. Zagotovo pa bomo še dolgo pomnili neverjetno produkcijo Deep Disha, odlične nastope Damona Albarna, Sueda, Skrillexa, Afrojacka in seveda Hurtsa, ki je občinstvu podaril bele vrtnice med prepevanjem največjih hitov. 

Exit