Zabava

Resnično vsestranski Sašo Avramovič

Alesh Maatko
24. 6. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ko pride v službo, je nasmejan. Ko neha delati in odrine domov, je nasmejan. To je on. Vedno dobre volje in vedno pozitiven. 25-letni Aleksander Sašo Avramovič je resnično vsestranski.

Gabrijel Toplak

Poleg tega da je nepogrešljivi člen ekipe časopisa Svet24, je tudi odličen stand up komik, voditelj in organizator različnih prireditev, pevec ... Skratka, nikoli mu ni dolgčas. »Takšno življenje sem si izbral. Vedno se mora nekaj dogajati. Res je, da je vse skupaj naporno in stresno, a če uživaš v tem, kar delaš, te ne more nič ustaviti,« pove simpatični in postavni Velenjčan.

KMA
Diplomiral je iz novinarstva na ljubljanski FDV, opravil vse izpite na magisteriju novinarske študije, zdaj ga čaka le še pisanje magistrske naloge. S stand up komedijo pa se je začel ukvarjati že pred časom. »Ko sem gledal slovenske in tuje stand up komike po televiziji in na spletu, sem si rekel, da bi tudi jaz rad to delal. Navdušilo me je. Že dolgo sem sanjal o tem, da bi stal na odru in poskušal nasmejati veliko množico ljudi. Vedno sem v sebi čutil, da imam ta talent, pa tudi prijatelji so mi vseskozi pravili, da imam smisel za humor. K sreči so se moje sanje uresničile. Stand up komedija me je zdaj zasvojila. Ne morem brez nje,« nadaljuje Avramovič, ki ima kot stand up komik za seboj že kar lepo število nastopov, med drugim je, na kar je zelo ponosen, v nedeljo nastopal tudi na Festivalu Lent v Mariboru na večeru Mlade nade. 
Gabrijel Toplak
Družina, prijatelji in sodelavci ga tako pri drugih stvareh kot tudi pri stand upu močno podpiramo in že nestrpno pričakujemo njegov naslednji nastop.