Zabava

Bi pazili princa Georga? Kraljevi par išče varuško!

mv
2. 3. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po razmisleku sta se princ William in njegova Kate le odločila, da potrebujeta varuško za svojega Georgea. Varuška bo dečku na voljo 24 ur na dan in bo kraljevi par spremljala na vseh potovanjih.

Reuters, Profimedia

Čeprav je Kate na začetku zavračala možnost, da bi malega princa Georgea puščala v varstvu tretje osebe, zdaj pa počasi dojema, da bo potrebovala pomoč pri vzgoji malega prestolonaslednika. Na začetku ji je bila v veliko podporo 71-letna Jessie, nekdanja varuška princa Williama, ki je sicer že upokojena in je v vzgojo Georgea privolila zaradi prošnje princa Williama. Kraljevi par pa se zdaj vedno bolj pogosto utaplja v obveznostih zato se zavedata, da bosta potrebovala pomoč skozi ves dan.

Iščeta elitno varuško

V svojo družino bosta tako sprejela novega člana – varuško, ki bo malemu princu na voljo 24 ur na dan. Malce jima že teče voda v grlo, kajti aprila načrtujeta turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji, kjer naj bi se jima pridružil prvorojenec, ki pa bo med napornim popotovanjem nedvomno potreboval skrbno spremstvo. Par naj bi se že pozanimal z elitno agencijo Nannies of St. James, kjer zagotavljajo vrhunsko varstvo za modrokrvne in premožne malčke pa tudi izobrazbo v predšolskem obdobju in pripravo na osnovno šolo.