Zabava

Aktualovci niso od muh

A.M.
27. 2. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Od velikega koncerta, ki bo 8. marca v ljubljanskem Tivoliju, nas loči še nekaj dni. Zaradi velikega zanimanja bo koncert v veliki dvorani, na voljo pa je še nekaj vstopnic.

Ker se ekipa Radia Aktual vedno rada šali, zabava in norčuje, je bilo samo vprašanje časa, kaj smešnega bodo ušpičili pred velikim Aktualovim dnevom žena, na katerem bodo nastopili Jelena Rozga, tamburaška skupina Begini in Jasmin Stavros. Glasbeni urednik je dobil idejo, da bi poskusili kar sami zaigrati, s tem da bi prirediti eno od Stavrosovih pesmi.

Priljubljena ekipa se je odločala med pesmima Alkohol in Fučka mi se, a ker je alkohola kmalu zmanjkalo, se jim je samo še »fučkalo«, so povedali v šali.

»Nabrali smo glasbila, večinoma otroška, ki smo jih našli doma, in vadili, vadili, vadili in se vmes neverjetno zabavali … Kot majhni otroci! Vloge smo si enoglasno razdelili – fantje bodo držali ritem, Anita, ki dejansko zna igrati, bo na harmoniki, Dady odlično žvižga, Evi pa gre najbolje tista gesta, ki se uporablja na lončenem basu. Še dobro, da sem jaz pristal ob mikrofonu,« nam je zaupal Klemen Bunderla, ki je še dodal, da je vse skupaj na koncu začinila Dadyjeva poteza oziroma ples.

»To je prišlo čisto samo od sebe, kdo bi vedel, od kod. No, moram priznati, da nas je več poskusilo tako zamigati, ampak nihče ne miga kot naš edinstveni DJ Dady,« je zaključil.