Zabava

Kaj se spet dogaja s Severino?!

M.V.
5. 9. 2013, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je vložila tožbo proti svojemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću. Doseči želi polno skrbništvo za sina Aleksandra in Milanove obiske otroka le v njeni navzočnosti.

Mediaspeed

»Zavedam se dejstva, da me Severina toži in želi dobiti polno skrbništvo nad Aleksandrom, a sam še vedno vztrajam pri tem, da si najin otrok zasluži odraščati z obema od staršev. Oba imava enake pravice do starševstva,« se je na novico, da ga hrvaška pevka toži za skrbništvo nad sinom, odzval srbski poslovnež Milan Popović. Severina se menda boji, da bi slednji Aleksandra brez njene vednosti ugrabil in odpeljal v Srbijo.

Milan je namigovanja na to že zavrnil in še enkrat poudaril, da pevka s svojim obnašanjem krši pravice njunega otroka. Videti je, da se nesporazum okoli skrbništva še nekaj časa ne bo razpletel. Oba, tako Severina kot Milan, sta najela najboljše odvetnike in pričakujemo lahko krvav boj za majhnega Aleksandra. Na srečo je deček še premlad, da bi lahko dojel umazano igro, ki jo igrajo njegovi starši.

Mediaspeed