Zabava

Saša spoznala Janovo zgodbo

7. 4. 2013, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dokumentarni film, ki pripoveduje tisoč zgodb, v katerih Jan tokrat prvič deli svoje intimne misli in iskrena občutja, si je ogledala tudi ekipa Radia Aktual, ki je oboževalki Saši omogočil, da se je srečala s svojim idolom.

Radio Aktual
Za Sašo je bilo srečanje z Janom nepozabno doživetje.
Od zadnjega lanskoletnega koncerta v Hali Tivoli pa do konca snemanja novega albuma so Jana Plestenjaka spremljale kamere ekipe Singing Eye Production in beležile njegov vsakdan. Jan Plestenjak kot mislimo, da ga poznamo in tisti pravi Jan. Iz mesa in krvi. V svojem glasbenem, ustvarjalnem, poslovnem in zasebnem svetu, ki pa ga včasih ne vidimo ali pa tudi nočemo in ne znamo videti.

Saša je spoznala delček Janove zgodbe. »Ko smo imeli na Radiu Aktual rojstni dan Jana Plestenjaka, so nas lahko poklicali poslušalci in mu voščili za rojstni dan. Njegova goreča oboževalka Saša ta dan ni uspela dobiti veze in ni uspela pravočasno poklicati. Smo pa na Radiu Aktual izvedeli, da je velika oboževalka. Potrudili smo se in uredili, da je lahko bila Saša na premieri njegovega dokumentarnega filma,« nam je zaupala Eva Cimbola.

Saša je lahko s svojo prijateljico uživala, ne samo na ogledu dokumentarnega filma, temveč tudi na zabavi po predstavitvi. Kot smo še izvedeli, ji je dogodek ostal za vedno v spominu, saj se je na sami zabavi z Janom tudi slikala.

Še več vsebin iz sveta zabave v dnevnem časopisu SVET24.

Radio Aktual
Eva Cimbola s prijateljico