Tony Hudgell

Satanska mama, ki je hudo pohabila sina, ponovno kršila zakon

U.C.
9. 6. 2024, 11.08
Posodobljeno: 9. 6. 2024, 11.16
Deli članek:

Zlobna mati, ki je svojega sinčka Tonyja Hudgella tako grozljivo zlorabljala, da so mu morali amputirati obe nogi, se je vrnila v zapor, potem ko je imela afero s spolnim prestopnikom.

Paula Hudgell, fb
Tony je moral na mnoge operacije.

Devetletni Tony Hudgell je v svojem kratkem življenju pretrpel mnogo muk. Ko je bil star zgolj šest tednov, sta ga njegova mama Jody Simpson in njen partner Anthony Smith hudo zlorabila. Utrpel je številne poškodbe, odpoved organov in sepso v rokah. Zaradi zadanih ran, so mu morali amputirati obe nogi. V svojem otroštvu je moral na številne operacije, ki mu omogočajo boljšo mobilnost.

Paula Hudgell, fb
Deček je bil operiran, kar mu bo omogočilo boljšo mobilnost.

Satanski par je bil leta 2018 obsojen na deset let zapora, kar je bila takrat najstrožja možna kazen. Simpsonova je bila lanskega februarja izpuščena pred pretekom kazni. A ne za dolgo, kmalu se je morala vrniti za zapahe, saj je prekršila stroge pogoje za izpust. Imela je namreč razmerje s spolnim prestopnikom, poroča The Sun.

Britanski ministri so leta 2021 izglasovali zakon, ki so ga poimenovali po zlorabljenem dečku, Tonyev zakon. Tonyjev zakon je sprememba zakona o policiji, kriminalu, kaznih in sodiščih, v veliki Britaniji, ki bo zvišal najvišjo kazen za povzročitev ali povzročitve hude telesne poškodbe otroka z desetih na 14 let, povzročitev smrti otroka pa s 14 let na dosmrtno.

Humanitarni Tony

Deček se je namenil zbrati 500 funtov za otroško bolnišnico v Londonu, v kateri so mu leta 2020 rešili življenje. V 30-ih dneh se je namenil prehoditi 10 kilometrov. Pa ni ostalo zgolj pri 500-tih funtih, dotaknil se je src britanskih darovalcev in zbral je neverjetnih 2 milijona funtov.

Tony med zvezdniki

Paula Hudgell, fb
Tony sreča britanskega premierja Rishija Sunaka.

9-letnik ne ostaja pozabljen in njegova zgodba se je dotaknila marsikaterega zvezdnika. Tako je spoznal princa Harryja in princa ter princeso Walesa. Leta 2022 ga je kot navdih premagovanja težkih ovir izpostavil nekdanji premier Boris Johnson, srečal pa se je tudi aktualnim britanskim premierjem Rishijem Sunakom.