Olja Crnogorac

VIDEO: Srbska vplivnica na Hvaru; šokirana nad cenami in pijanimi Britanci

J.V.
5. 7. 2023, 19.20
Deli članek:

"Cene v restavracijah so, kot da strežejo hrano iz vesolja," poudarja.

Facebook
Olja Crnogorac je razočarana nad obiskom Hvara.

Znana srbska starleta se je odpravila na hrvaško obalo in doživela šok, "Cene v restavracijah so, kot da strežejo hrano iz vesolja," poudarja. Olja Crnogorac je v objavi na Instagramu delila svojo izkušnjo dopustovanja na Hrvaškem: razočarana je predvsem nad hordami pijanih Britancev in visokimi cenami hrane in pijače.

Kot pravi, je vse življenje preživela na Hvaru, večinoma pri mami v Jelsi, in sicer v letovišču za otroke s pljučnimi boleznimi. Pozneje se je tradicija nadaljevala, na Hvar je na dopust zahajala s prijatelji. Kot opaža se je danes, po toliko letih, infrastruktura izboljšala, hoteli in restavracije na vsakem koraku, vendar srbski vplivnici "nekaj ne štima".

Hvar ji deluje kot zaprta žurka za stare do 18 let, večinoma Britance, ki po mestu delajo kraval. Pritožila pa se je tudi nad cenami. Testenine, da niti ptiček ne bi bil sit: 25 evrov. Tri pijače v mestu: 60 erov. Razočarana Olja je pričakovala, da bo Hvar ostal takšen kot je bil pred leti, a svet se spreminja in z njim cene in tako pač je.