V Varšavi

VIDEO: Joe Biden včeraj ni padel po stopnicah, je pa klecnil danes!

R.T.
22. 2. 2023, 18.08
Posodobljeno: 22. 2. 2023, 18.25
Deli članek:

V Varšavi je v torek zvečer pristalo ameriško predsedniško letalo Air Force One. Na posnetku je vidite, da je nekdo padel po stopnicah pri izkrcanju iz letala.

Profimedia
Joe Biden je star 80 let in če mu pri teh letih pripeti kakšen spodrsljaj pri hoji po stopnicah, nič zato.

Na Twitterju so posnetek pograbili kot suho zlato. Je spet padel ameriški predsednik Joe Biden, so se posmehljivo spraševali in ob tem spominjali na nesrečni pripetljaj marca leta 2021, ko se je Biden dvakrat spotaknil med hojo po stopnicah na letalo.

Posnetki poljske televizije po pristanku letala na letališču Chopin v Varšavi so ujeli trenutek, ko se nekdo iz ameriške delegacije skotali po stopnicah. Izkazalo se je, da je padla članica predsednikove delegacije. Na vrhu je zgrešila stopnico in zdrsnila, padec pa je ublažil nahrbtnik, tako da jo je odnesla brez poškodbe.

80-letni ameriški predsednik pa ni potreboval dolgo, da je opozoril na svoje težave pri vstopih na letalo. Po današnjem srečanju s poljskim predsednikom Andrzejom Dudo so ga odpeljali na letališče, sam se je napotil po stopnicah, proti vrhu pa mu je na eni od stopnic zdrsnilo. Hitro se je ujel, nadaljeval vzpenjanje in se na vrhu stopnic strumno obrnil in pozdravil.