ZLORABA OTROK

VIDEO: Vzgojiteljice v vrtcu strašile otroke z masko iz Krika

M. T. V.
21. 10. 2022, 11.25
Posodobljeno: 21. 10. 2022, 11.36
Deli članek:

Otroci so jokali in kričali, medtem ko jim je zamaskirana vzgojiteljica v obraz kričala: »Ste bili poredni? Koga moram odpeljati ven? Bolje za vas, da ste pridni!«

Twitter
Vzgojiteljice v ameriškem vrtcu so strašile otroke.

Na spletu so se pojavili posnetki iz vrtca Lil' Blessing Child Care &Learning Center v ameriškem mestu Hamilton, kjer so se očitno vzgojiteljice zabavale in otroke disciplinirale tako, da so si nataknile masko, prepoznavno iz filmske franšize Krik (Scream), in strašile otroke.

Medtem ko so malčki pridno sedeli za mizo in jedli kosilo, je ena od vzgojiteljic z masko (vzgojiteljice so se po posnetkih sodeč pod masko izmenjevale) hodila okoli njih, jim kričala v obraz in spraševala, kdo je bil poreden in ga mora odnesti ven. Otroci so bili seveda povsem prestrašeni, jokali so in kričali, vpili 'pošast' in klicali mamice, si zakrivali obraze in ušesa. Ostale vzgojiteljice pa so se ob dogajanju več kot očitno zabavale in vse to celo posnele.

Potem ko so trije od teh posnetkov postali viralni, se je v zadevo vključila tudi policija in po preiskavi že aretirala pet vzgojiteljic, Sierro McCandless (21 let), Oci-Anno Kilburn (28 let), Jennifer Newman (25 let), Shyenne Mills (28 let) in Traci Hutson (44 let); prve štiri so obtožene zlorabe otrok, zadnja pa sodelovanja, ker tega ni prijavila. Lastnica vrtca Sheila Sanders je za časopis Monroe Journal dejala, da ni vedela, kaj se v vrtcu dogaja, saj je takrat ni bilo tam, da je zgrožena in da je vse vpletene že odpustila. Vzgojiteljice čaka epilog na sodišču.

Monroe County
Aretirali so pet vzgojiteljic.