trumpovi

Donald se bori za zmago, Melania pa hoče le nazaj domov

R.T.
10. 12. 2020, 08.17
Posodobljeno: 10. 12. 2020, 11.46
Deli članek:

Medtem ko se ameriški predsednik bori, da bi nekako sebi v prid obrnil rezultat volitev, se prva dama veseli odhoda domov in se nanj tudi intenzivno pripravlja.

Reuters
Vsega je že sita.

"Samo domov hoče," so za ameriško televizijo CNN razkrili viri blizu prve dame ZDA Melanie Trump. Njen mož Donald Trump sicer še vedno skuša nekako dokopati do zmage po novembrskih volitvah, a prva dama se je s porazom že sprijaznila in intenzivno pakira kovčke.

Nekdanji manekenki ne bo hudega. Iz Bele hiše se bo namreč vrnila v Trumpovo osebno rezidenco Mar-a-Lago na Floridi. Tja je že poslala več pošiljk s stvarmi, ki jih je pred štirimi leti preselila v Washington, prav tako pa naj bi v šolo na Floridi že vpisala svojega 14-letnega sina Barrona, ki bo šolsko leto očitno dokončal tam.

Profimedia
Družina Trump se bo preselila na Florido.

Tudi Donald sicer ne sedi križem rok in ni v popolnem zanikanju svojega poraza, so za CNN še navedli viri blizu predsedniškemu paru. Bojda namreč na veliko renovira svojo floridsko rezidenco, pripravljal pa naj bi tudi dramatičen izhod ob predaji oblasti 20. januarja.

Melania medtem bojda načrtuje izdajo knjige o zgodovini gostovanja v Beli hiši, nadaljevala pa naj bi tudi s svojo spletno kampanjo "Bodi najboljši." A za vse takšne podvige bo morala seči v svoj žep, saj se z iztekom njene funkcije izteče tudi davkoplačevalski denar, ki ga je doslej uporabljala za svoje podvige.