Za las

VIDEO: Z avtomobilom skoraj prekrižala pot predsedniku Trumpu

M.K.
31. 8. 2017, 15.34
Posodobljeno: 31. 8. 2017, 15.47
Deli članek:

Med včerajšnjim obiskom ameriškega predsednika Donalda Trumpa v ameriški zvezni državi Missouri, se je pripetil incident, ki je pričam jemal dih, in bi se prav lahko končal veliko bolj usodno.

You Tube / Clayte Hefner
Predsednikovi varnostniki so obstopili sumljivi avtomobil in voznico.

V trenutku, ko je kolona vozil z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in njegovim spremstvom drvela skozi mesto Springfield, je iz gozdička ob cesti nenadoma pridrvel avtomobil, divje prevozil obcestni jarek in se naposled ustavil na zeleni bankini na robi vozišča vozišča. Dogodek je s kamero mobilnega telefona posnel Calyte Hefner, ki je gledalcev ob cesti. Video posnetek je z velikim odzivom hitro zaokrožil po spletu.

“O moj bog! Poglejte ta avtomobil ki je pridrvel iz gozda,” je slišati ne video posnetku, ravno v trenutku ko je mimo vozila limuzina s predsednikom Trumpom. “Tisti avtomobil je pravkar pridrvel iz gozda!”

Iz belega avtomobila je izstopila voznica, že hip zatem pa se je ob njem ustavilo tudi eno od vozil iz predsednikovega spremstva. Iz njega so izstopili možje v črnem in obkolili beli avtomobil in voznico na robu ceste.

Kot je pozneje sporočila springfieldska policija, je voznica skozi gozdiček in jarek pridrvela z bližnjega parkirišča, ker so ji odpovedale zavore. V incidentu ni bil nihče poškodovan, je še sporočila policija.