Svet

Zakonca Beckham bogatejša od kraljice Elizabete

mv
4. 10. 2015, 16.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Victoria in David Beckham že dolgo veljata za enega najbolj vplivnih zvezdniških parov na svetu, zdaj pa sta uradno tudi med najbolj bogatimi. Njuno premoženje presega celo tisto, ki ga pod palcem skriva britanska kraljica Elizabeta.

Arhiv Svet24

Zdaj je tudi uradno, kraljica Elizabeta že dolgo ni več najbogatejša Britanka. Med zadnjimi sta jo premagala tudi Victoria in David Beckham, ki sta menda težka kar 508 milijonov angleških funtov. Zakonca sta imperij zgradila, Victoria z glasbenimi uspešnicami s skupino Spice Girls in David z uspehi v nogometu, kot par pa z različnimi reklamnimi kampanjami in modnimi linijami, s katerimi letno zaslužita od 30 do 40 milijonov. V izračun njunega premoženja so vštete tudi vse nepremičnine, ki jih imata Beckhamova kar veliko.

zimbio

Sicer sta oba velika ljubitelja kraljice Elizabete, ki sta jo tudi osebno spoznala, a kdo ve, če jima Lizika ne bo zamerila, da sta jo pomaknila po lestvici najbogatejših Britancev navzdol. Njeno premoženje je namreč ocenjeno na »skromnih« 340 milijonov funtov, kar je precej manj, kot sta jih v zadnjih 15 letih pridelala Beckhamova. Ah, te težave bogatih ljudi?!