Svet

Schumacher odhaja na rehabilitacijo?

M.J.
13. 6. 2014, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi Michaela Schumacherja odpustili iz intenzivnega oddelka in ga premestili v rehabilitacijski center.

Zajem zaslonske slike

Naj spomnimo, da se je Schumacher ponesrečil 29. decembra 2013 in od takrat dalje pa je bil nameščen na univerzitetni kliniki v Grenoblu, kjer so ga imeli v umetni komi. Sedaj pa so prišle na dan novice, da naj bi 45-letni Michael kmalu zapustil francosko bolnišnico. Po navedbah naj ne bi bil več na intenzivnem oddelku, temveč so ga preselili na rehabilitacijski oddelek, od tam naprej pa naj bi ga preselili na rehabilitacijsko kliniko.

Ali se je Michael Schumacher že prebudil iz umetne kome ali pa se, kot je pred dobrim mesecem dejala njegova predstavnica Sabine Kehm, še vedno nahaja v fazi prebujanja, trenutno ni znano. Slednja je govorila o tem, da se Michael prebuja, toda točnih podatkov o njegovem stanju ni podala.

V prejšnjem tednu so se pojavile tudi govorice, da naj bi se Michael Schumacher nahajal v rehabilitacijski kliniki, vendar so te govorice takoj zanikali.

Kaj o Schumijevem zdravstvenem stanju je resnica in kaj laž, si preberite TUKAJ.