Svet

Zvezdnik Talentov priznal, da je snemal porniče!

M.V.
14. 5. 2013, 22.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tekmovalec britanskega šova Britain's Got Talent, 29-letni Scott Whitley je vse navdušil s svojim energičnim nastopom, žiriji in občinstvu pa je zamolčal skrivnost o svojem preteklem življenju. Še lani je namreč snemal porno filme!

YouTube

Različni talent šovi so izvrstna priložnost za vse slave željne posameznike, prednost otvrstnih oddaj pa je izkoristil tudi brezposelni Britanec Scott Whitley, ki je s svojim plensim nastopom osvojil tako občinstvo, kot žirijo. Slednjo je spravil celo na noge in čeprav so ga vseeno poslali domov, so si ga Britanci zapomnili. Scott je trenutek slave izkoristil tudi za to, da je v medijih delil svojo življenjsko zgodbo, ki jo je na televizijskem nastopu zamolčal.

Spet je na dnu

»Priznam, snemal sem porniče. Svoje preteklosti nisem želel razkriti, saj sem se bal, da bo to vplivalo na odločitev žirije, ali me spusti v naslednji krog. Nisem ponosen na to, kar sem počel, a v tistem času sem bil povsem brez denarja,,« je razložil Whitley, ki je upal, da mu bo nastop na šovu omogočil nov začetek.  Pri tem se je 29-letnik malce uštel, saj se ni uvrstil v naslednji krog. »Zdaj sem spet na dnu,« je za konec še dodal Scott.