Hud incident

Brnik: zaradi vročekrvnih mladenk odpovedan let v London

J.V.
5. 7. 2023, 21.35
Posodobljeno: 5. 7. 2023, 21.38
Deli članek:

Mlajši potnici naj bi se močno sprli, pri čemer naj bi se ena vedla zelo nasilno, tudi do posadke. Posredovati je morala celo policija.

Bobo
V poletni sezoni 2019 je bilo ljubljansko letališče povezano z 29 rednimi destinacijami, v poletni sezoni 2022 pa z 19.

Preden bi ob 10. uri in 55 minut danes z brniškega letališča proti londonskemu Gatwicku moralo poleteti letalo Easyjeta, se je na krovu po poročanju N1 zgodil resen incident; dve mlajši potnici naj bi se močno sprli, pri čemer naj bi se ena vedla zelo nasilno, tudi do posadke. Posredovati je morala celo policija.

Da je moralo biti to dogajanje zares burno, po pisanju N1 priča dejstvo, da se je posadka odločila, da let odpove. Letalo se je v London vrnilo prazno. Izkrcali so namreč vse potnike, ki naj bi jih bilo več kot 150 in bodo zaradi incidenta proti Londonu lahko poleteli šele jutri.

Na brniškem letališču so za N1 potrdili le to, da je bil današnji let britanskega nizkocenovnika Easyjet res odpovedan in da se je za odpoved leta odločila posadka. Drugih podrobnosti pa niso želeli razkriti. Da je na enem od letal prišlo do kršitve javnega reda in miru, so za N1 potrdili tudi kranjski policisti in dodali, da proti potnici vodijo prekrškovni postopek, saj se je vedla nedostojno in nasilno.