Na Štajerskem

FOTO: Žena z nožem nad novinarja, njen oče v šoku ponavljal: "Izkrvavel je."

R.T.
15. 4. 2022, 19.02
Posodobljeno: 15. 4. 2022, 19.37
Deli članek:

V družinski tragediji v Brunšviku na Štajerskem naj bi žena z nožem napadla moža.

Večer
Preiskava je še v teku.

Nasilne smrti je v Brunšviku v občini Starše umrl moški, so sporočili raški policisti. Časnik Večer poroča, da naj bi bil žrtev nasilnega dejanja športni novinar Aleš Tihec. Z nožem naj bi ga napadla žena Irena T.

Kot je za javnost sporočila policija, so bili policisti o dogajanju obveščeni malo pred 15. uro. A ko so prispeli do hiše, moškemu več ni bilo pomoči. Policisti so z informacijami skopi, saj je preiskava še v teku, so pa potrdili, da vse kaže, da je šlo za nasilno smrt. Prav tako so zapisali, da so prijeli osumljenko.

Do teh informacij se je dokopal tudi časnik Večer, kjer so sporočili, da naj bi bila kot osumljenka pridržana žena pokojnega Irena T. Kot pišejo na Večeru, motiv za zločin še ni znan, prišlo pa naj bi do prepira, med katerim je žena pograbila za nož in moža zabodla do smrti.

"Ne morem verjeti, delovali so kot složna družina. K sreči otrok v času dogodka, bilo je po poldnevu, ni bilo doma. To ni zločin, to je tragedija," je na prizorišču za Večer dejala ena od bližnjih sosed. Po dogodku je pred hišo videla očeta osumljenke, ki naj bi bil ves iz sebe in v šoku ponavljal: "Izkrvavel je."

Večer
Do tragičnega konca je prišlo v družinski hiši v Brunšviku.