Fotoreportaža

FOTO: Kako je Janša ubil božič

Samo Strel
13. 12. 2021, 11.00
Posodobljeno: 13. 12. 2021, 11.08
Deli članek:

Zapadel je prvi sneg in odpravili smo se po središču Ljubljane in merili utrip veselega decembra, ki ga razjeda kriza epidemije, pa vlada s svojimi odloki.

Svet24
Dve tretjini Brega je mrtvega.

Pod Plečnikovimi arkadami inventar, ki tam ne glede na sistem in vremenske razmere preizprašuje bistvena vprašanja vsakdanjega življenja.

Svet24
Redki odprti prodajalci na stojnicah niso imeli prav prometa.

Več radosti je na Prešernovem trgu, kjer se šopiri na videz skopa, pa menda po najnovejših trendih okrašena božično-novoletna jelka, ki največ zanimanja žanje med družinami z otroki.

Svet24
Morda bo pa drugo leto boljše.

Kongresni trg sameva, se pa najdejo družine z otroki, ki gradijo snežake, da jih potem študentje in dijaki med potjo v ali iz Parlamenta pijani in zadeti uničujejo.

Svet24
Gazile so večinoma družine z otroki.

Pa tudi drugod po središču mesta se najdejo družine z otroki, ki gradijo snežake, in pijani in zadeti objestneži, ki jih uničujejo. Najdejo pa se tudi taki, ki so jim snežaki všeč, in prav je tako.

Svet24
Našel se je tudi kakšen sprehajalec s psom.

Dve tretjini Brega je klinično mrtvega, pri življenju ga za silo ohranja picerija, drugo stran Ljubljanice pa jaslice, ki zanimajo večinoma družine z otroki, in prav je tako.

Svet24
Družine z otroki po mestu gradijo snežake.

Prodajalci šalov, kap in rokavic po mestu nimajo prometa in pametnih izjav ali pa se ne želijo izpostavljati. Tudi zloglasni kostanjepeki ne služijo bajnih denarjev in nimajo omembe vrednih izjav ali pa se ne želijo izpostavljati.