Na Petkovškovem nabrežju

Bila sta v bližini pogrešanega italijanskega študenta

G.G.
11. 4. 2018, 15.10
Posodobljeno: 11. 4. 2018, 15.11
Deli članek:

Italijanski študent Davide Maran je bil zadnjič opažen na posnetkih nadzornih kamer 25. marca zgodaj zjutraj.

policija.si
Pogrešani Davide Maran.

Kamere so ga zaznale na Petkovškovem nabrežju okrog 6.30. V bližini sta bila takrat opažena tudi sprehajalca z dolgodlakim belim psom na povodcu (po oceni policije bi lahko šlo za mladiča mešanca med komodorjem in neznano pasmo). Sprehajalca sta hodila po Petkovškovem nabrežju od Resljeve proti Vrazovemu trgu, nato pa zavila na most proti Ambroževem trgu.

Policija vljudno naproša sprehajalca, da pokličeta na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali na Policijsko postajo Ljubljana Center na številko 01/475 0600.

Da bi se sprehajalca prepoznala, prilaga policija naslednji opis:

- ženska, srednje postave, temnih las, spetih v čop, nosila je očala s črnim okvirjem, oblečena v črno daljšo bundo, segajočo do kolen, na ramenih je nosila nahrbtnik, z neznanim vzorcem.
- moški, srednje postave, oblečen v rdečo bundo z odsevnimi trakovi (na rokavih črne črte, del pod pazduho prav tako črne barve), na glavi je imel črno kapo, nosil je očala.

Spomnimo. Davideja Marana so prijatelji nazadnje videli v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah na Kersnikovi ulici v Ljubljani, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled. Svojci so pred dnevi po središču Ljubljane nalepili veliko plakatov z Davidejevo fotografijo, iskanje pogrešanega pa žal ni obrodilo sadov.