Slovenija

Predstavitev nove linije bio izdelkov

Sašo Avramovič
23. 4. 2015, 22.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Hofer je v sodelovanju s kulinarično blogerko Ano Žontar Kristanc in Združenjem Demeter Slovenija predstavil novo linijo bio izdelkov Natur aktiv Baby.

Hofer

Predstavitev nove linije lastne blagovne znamke Natur aktiv Baby je potekala v torek v Minicityju v ljubljanskem BTC-ju. Kot pravijo pri Hoferju, bo linija zadovoljila starše z najvišjimi merili pri izbiri kakovostne hrane za njihove malčke in ponudila cenovno dostopno alternativo bio izdelkov za otroke.

Pri otroški hrani Natur aktiv Baby gre za sestavine izključno biodinamične in/ali ekološke pridelave, ki zagotavlja neoporečno, zdravo in okusno prehrano. »Ideja se je porodila v začetku mojega materinstva. Želela sem si, da bi bila tovrstna hrana prisotna tudi v naših trgovinah. Seveda si mamice za svoje otroke želimo le najboljše. Spraševala sem se, kaj je tisto, kar si želim oziroma bi tudi sama ponudila svojemu otroku,« pravi Karmen Ravnikar, vodja področja centralne nabave pri Hoferju in idejna vodja linije Natur aktiv Baby.

Hofer

V ta namen so se pri Hoferju odločili za sodelovanje s proizvajalcem iz Nemčije, ki je doma na področju biodinamične pridelave in proizvodnje hrane, ter podpisali pogodbo z mednarodno krovno zvezo Demeter, ki potrjuje biodinamični izvor uporabljenih sestavin, hkrati pa podjetje zavezuje k dolgoročnemu delovanju na področju tovrstne pridelave.

Linija trenutno obsega otroške kašice, žitne in mlečne kaše ter začetno in nadaljevalno mleko. Najbolj obsežen je nabor kašic, ki predstavljajo prvo otroško hrano Hoferjeve lastne blagovne znamke s sestavinami izključno biodinamične pridelave. Pri njihovi sestavi so bile upoštevane potrebe dojenčkov po hranilnih snoveh glede na posamezna starostna obdobja. Zanje je namreč ob prehodu z materinega mleka na gosto hrano še toliko pomembneje, da je hrana, ki jo uživajo, zdrava in kakovostna. Razvrščene so v treh različnih barvah za tri različna starostna obdobja (za malčke od 4., 6. in 8. meseca starosti dalje). Otrokom je na voljo 13 različnih okusov sadnih, sadno-žitnih, zelenjavnih in zelenjavno-mesnih obrokov iz le najkakovostnejših sestavin.

Hofer

Linija Natur aktiv Baby je od torka naprej staršem brezplačno na razpolago v Minicityju.