Slovenija

Kupil čokolado in udaril trgovca

M. R.
31. 3. 2014, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, premetenih in neumnih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Arhiv Svet24

V Mislinji je neznanec s štirih skakalnic ukradel bakreno vodno napeljavo, ki jo uporabljajo za namakanje smučine v letnem času. Škode je za okoli 600 evrov.

 

Pomurski policisti so v Žitkovcih obravnavali tatvino kokoši. Škode je za dobrih deset evrov.

 

Iz ograjenega prostora podjetja v Medlogu je neznanec ukradel sedem jeklenk za varjenje in podjetju povzročil za okoli 2.700 evrov škode.

 

V enem od trgovskih centrov v Celju so policisti obravnavali tatvino treh parov ženskih čevljev, vrednih 190 evrov.

 

V vasi pri Kozini je nepridiprav vlomil v garažo in ukradel kotel za žganjekuho. Lastnik je oškodovan za približno tisočaka.

 

V Gorici pri Šmartnem so policisti obravnavali tatvino pocinkanih stebrov za ograjo. Malopridnež je podjetju, ki jih je postavilo, povzročil za okoli 450 evrov škode.

 

Neznani storilec je v Tribanu vlomil v klet in lastniku ukradel za približno 250 evrov suhomesnatih izdelkov.

 

V vasici Smrje pri Ilirski Bistrici je nepridiprav s pašnika ukradel telička. Kmet je s tatvino oškodovan za 300 evrov.

 

Na Dobrni je neznanec vlomil v prostore kmetijske zadruge in ukradel 72 vreč mineralnih gnojil. Škode je za nekaj sto evrov.

 

V Radljah ob Dravi je neznani storilec z masko na obrazu vstopil v trgovino, s police vzel čokolado, jo skupaj z denarjem položil na plačilni pult, udaril trgovca in pobegnil iz trgovine. Brez čokolade in gotovine.