Slovenija

Drava naplavila truplo mlade osebe - objavljamo fotografijo!

G.T.
16. 9. 2013, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Policija je v soboto nekaj po 16. uri na telefonsko številko 113 prejela obvestilo, da je bilo na obrežju reke Drave, v bližini hidroelektrarne Mariborski otok, najdeno moško truplo.

PU Maribor
Na obrežju reke Drave, v bližini hidroelektrarne Mariborski otok so našli moško truplo.

Na kraj so bili napoteni kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor, ki so pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in ob navzočnosti dežurnega okrožnega državnega tožilca iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravili ogled. Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Maribor, sporoča, da je po ugotovitvah sodne medicine nasilna smrt izključena.

"Policija preiskuje okoliščine smrti neznanega moškega, ki je bil najden mrtev minulo soboto okoli  15. ure, na obrežju reke Drave v bližini HE Mariborski  otok. Identiteta moškega še ni ugotovljena, zato policija prosi vse, ki bi prepoznali  moškega na fotografiji, ali bi vedeli karkoli o okoliščinah njegove smrti, da to sporočijo najbližji policijski postaji ali pokličejo po telefonu 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200,“ je zapisal Šadl. Sicer pa je pokojni star od 25 do 30 let, visok 180 centimetrov, vitke postave, kratkih rjavih las, na desni ličnici ima znamenje oziroma bradavico in 1-2 dni staro neobrito brado. Oblečen je bil v hlače iz jeansa, svetlo rjave barve, znamke Corazon, sivo majico z dolgimi rokavi znamke Two way, ki je po prednjem delu potiskana. Obut je bil v črne športne copate znamke Nike, velikosti 46.