Slovenija

Na cestah že nastajajo zastoji

A.M. / STA
8. 9. 2013, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zastoj na cesti Lesce-Bled. Povečan promet je na mejnem prehodu Dragonja pri vstopu v Slovenijo. Zastoji so tudi na Hrvaškem.

Wikipedia

Dela, popolne zapore so na na štajerski avtocesti na priključku Mb-jug/Slivnica zaprt uvoz iz smeri Hoč proti Šentilju; regionalna cesta Višnja Gora-Ivančna Gorica pri Zgornji Dragi zaradi preplastitve cestišča; Ljutomer-Pavlovci, pri Podgradju zaradi obnove cestno železniškega prehoda do 17. ure; Lipnica-Gobovce v Podnartu zaprt most čez Savo do jutri do 5. ure zjutraj ter Sv. Jurij ob Ščavnici-Cerkvenjak, v Brezjah do 18. ure.

V prvem delu Eurobasketa se pričakuje povečan promet v času tekem do 9. septembra v okolici prizorišč v Celju, Kopru, Ljubljani in na Jesenicah.

Popolne zapore pa so zaradi prireditev do 18. ure na glavni cesti Novo mesto-Metlika med Dolnjo Težko Vodo in prelazom Vahta; od 13. do 22. ure na relaciji Radeče-Vel. Reka, v Radečah ter med 11. in 18. uro 30 minutne popolne zapore na relaciji (Dragarji) Zgornji Čačič-Osilnica.