Kultura

Najbolj slavna varuška se vrača

M.V.
23. 9. 2015, 22.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Se še spomnite verjetno najbolj znane varuške, ki se je čudežno spustila z neba in rešila londonsko družino, ko jo je ta najbolj potrebovala? Za vas imamo dobro novico, slavna Mary Poppins se vrača na velika platna!

Twitter

Čeprav je minilo že več kot pol stoletja, odkar se je supervaruška Mary Poppins spustila z neba k londonski družini Banks prav v trenutku, ko so jo najbolj potrebovali, je očitno njeno delo zdaj potrebno še bolj kot takrat. Tega se zaveda tudi studio Disney, ki je že napovedal, da pripravljajo nadaljevanje, ki bo postavljeno 20 let naprej, v čas londonske depresije. Primerno igralko, ki se bo prelevila v simpatično varuško, ki jo je leta 1964 upodobila ena in edina Julie Andrews, še iščejo. Nov film ne bo nadaljevanje klasične zgodbe, naj bi pa pri scenariju sodeloval David Magee, zaslužen za film Pijevo življenje. Ideje za zgodbo bodo namreč črpali iz serije vseh osmih knjig izpod peresa P. L. Travers

Bo nova supervaruška ameriška igralka Anne Hathaway ali britanska zvezdnica Emily Blunt?

Anne ali Emily?

Čeprav igralska zasedba še ni znana, se govori, da bi Poppinsovo lahko upodobila Anne Hathaway ali Emily Blunt. Manj skrivnostni so glede izbire režiserja, saj je znano, da se bo pod režijo podpisal Rob Marshall, ki je med drugim zakrivil tudi Pirate s Karibov: Z neznanimi tokovi in Disneyjev muzikal Zgodbe iz hoste. Na producentskih stolih bosta sedela John DeLuca in Marc Platt, glasbeno ustvarjanje pa so zaupali Marcu Shaimanu in Scottu Wittmanu, ki sta pesnila in skladala tudi za muzikal Hairspray, ki je bil nagrajen z več tonyji.