Kultura

Razuzdanka brez milosti

Nejc Simšič
29. 7. 2015, 22.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ljubljanski Kolosej se je za en večer spet prelevil v prizorišče zvezdniške premiere, kjer so si gledalci in znani obrazi prvič ogledali novo komedijo Razuzdanka, ki je do solz nasmejala vse prisotne.

Mare Vavpotič

Mare Vavpotič

Potem ko je komedija Razuzdanka (Trainwreck) navdušila ameriške gledalce, je filmska uspešnica na začetku tedna prišla tudi na slovenska velika platna.

Režiser komedij 40-letni devičnik, Napumpana in To so 40 je tokrat postregel z zabavno zgodbo o uspešni urednici Amy, ki že od mladih nog živi v prepričanju, da resna zveza in poroka ne moreta biti uspešni. Kljub številnim ljubezenskim avanturam se ne želi čustveni vezati na nobenega moškega, zato jih menja hitreje kot spodnje perilo. Življenje ji obrne na glavo prijazni zdravnik Aaron, ki presliši vse njene zavrnitve in strahove ter tako počasi najde pot v njeno srce. Toda pot do srečne ljubezni je še dolga in posejana s številnimi zabavnimi nezgodami.

Mare Vavpotič

FILM JE NAVDUŠIL VSE

Odbita komedija je na deževni večer v kino privabila tiste znane obraze, ki so se ravno vrnili z dopusta ali pa so bili tisti dan v Ljubljani. »Film mi je bil zelo všeč, smešen do konca, saj mi je všeč tak humor. Edino, kar me je zmotilo, je bil preveč ameriški konec, ki je bil res tipično pocukran,« je po koncu filma povedala Neisha.

Mare Vavpotič

»V kino sem prišla s prijateljicami, saj smo imele ženski večer in film je kot nalašč za to. Nasmejale smo se do solz in ga priporočam vsem,« pa je priznala manekenka Iris Mulej.

Trenutno najbolj popularna komedijantka v svetovnem merilu Amy Schumer, ki v komediji med drugim trdi, da monogomija ni realna, je tako pravi recept za dobro zabavo, saj so se z njo na slovenski premieri zabavali vsi obiskovalci, ki so se na novih sedežih Koloseja nasmejali do solz.

Mare Vavpotič