Kultura

POP TV 'okupiral' BTC!

K.S.
16. 7. 2015, 14.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nova Gostilna pri šefu bo v BTC-ju v Ljubljani, nasproti Koloseja. Tekmovalce, gledalce in obiskovalce bo presenetil privlačen interier, poln zanimivih kreativnih rešitev, ki tako zelo ustrezajo značaju šova.

ProPlus

Prijave na www.gostilna.voyo.si sprejemajo vse do 31. 7. 2015!

Kreativni direktor produkcije Donald Rose o novi lokaciji govori kot o presežku dosedanjih sezon: »Polni pričakovanj z veseljem razkrivamo, da bo najbolj priljubljeno lokacijo v Ljubljani popestrila najbolj popularna Gostilna v Sloveniji. Veliko nam pomeni, da bo nova lokacija ljudem bolj dostopna. Gostilna se bo jeseni namreč še bolj približala gostom, željnim novih kulinaričnih doživetij, ki bodo prvič dobili priložnost vplivati na potek tekmovanja. Nova lokacija omogoča še večje možnosti za atraktivne izzive in pompozne dogodke.«

Ustvarjalci se veselijo, da bodo na gurmanski zemljevid dodali najbolj gledano in prepoznavno slovensko gostilno. Letos prihaja v preobleki, kot je še nismo videli, in ne pozabite - še vedno ste lahko del treninga za življenje najboljšega slovenskega kuharja.