Kultura

Nikolaj ne opazi oboževalk

T.P.
19. 6. 2014, 21.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Igralec Nikolaj Coster-Waldau (43), Jaime Lannister iz serije Igra prestolov, je pravi magnet za ženske, ki ga noro obožujejo. Televizijski in filmski projekti, v katerih se pojavlja, postajajo uspešnice predvsem zaradi njegove karizme in atraktivnosti.

Profimedia

Toda ženske lahko za Nikolajem samo vzdihujejo in ne morejo pričakovati njegove pozornosti, saj lepi igralec vidi samo eno – svojo ženo Nukaako, igralko in nekdanjo mis Grenlandije. Nikolaj in Nukaaka sta poročena že petnajst let, danski zvezdnik pa še vedno rad pove, da je ob prvem srečanju z ženo spoznal, da ljubezen na prvi pogled resnično obstaja.

»Nukaaka je potrebovala več časa, da se je zaljubila, kot jaz. Toda bil sem pripravljen čakati nanjo, saj sem se v prvem trenutku vanjo noro zaljubil. Odločil sem se, da bom naredil vse, da jo osvojim,« pravi igralec.

Parček je želel, da bi prvi ljubezenski zanos trajal in prerasel v dobro zvezo, zato sta se oba potrudila oziroma se še vedno trudita negovati svojo veliko ljubezen. Skupaj se smejeta in jočeta, nikoli pa ne pozabita na to, da je za trdno zvezo potrebna tudi dobra zabava.

Na vprašanje, kakšne intimne trike uporabljata v svojem zakonu, Nikolaj odgovarja: »Žena me razveseljuje na različne načine, ki jih ne bom razkril javnosti. O tem ne bi rad bral v časopisih, to je vendarle samo najino.«

Zakonski par ima dve hčerki, 13-letno Safino in 10-letno Flippo, družina pa živi na Danskem. »Z ženo, hčerkama in dvema psoma trenutno živimo na 30 kvadratnih metrih. Imeli smo namreč težave s kanalizacijo, ki jih nisem uspel rešiti sam, zato smo se začasno morali preseliti,« razlaga priljubljeni zvezdnik.

Neuspešno so skušali uničiti njun zakon

»Moja soproga je prejela kopico pisem od najrazličnejših žensk, ki so trdile, da jo varam z igralsko kolegico Cameron Diaz. Žena se je temu sladko smejala, meni pa ni bilo vseeno,« odkrito priznava igralec, ki je skupaj s plavolaso Cameron posnel film Maščevanje v visokih petkah.