Kultura

Patrickova vdova spet zaljubljena

T. P.
1. 6. 2014, 15.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Žena preminulega igralca Patricka Swayzeja je ponovno našla ljubezen. Novo srečo ji je prinesel Albert DePrisco, ki ga je spoznala pred dvema letoma. Lani sta se zaročila, pretekli vikend pa sta se poročila v Palm Beachu.

Profimedia

Lisa Niemi je bila s slavnim Patrickom Swayzejem poročena polnih 34 let. Ko je po moževi smrti leta 2009 postala vdova, se je zaprla vase in se prepustila globoki žalosti. Šele po petih letih žalovanja je bila ponovno pripravljena odpreti srce in takrat je na svojem blogu opisala, kako doživlja ponovno zaljubljenost.

Profimedia

»Pravijo, da se človek počuti čudovito, ko se zaljubi. Sama to doživljam na svoj način. Metuljčki v trebuhu, klecanje kolen, občutek paralize in oseba postane malce pozabljiva,« je zapisala sveže zaljubljena Lisa in razkrila, da je njeno srce ukradel DePrisco. »Obnašam se malce noro. Kar nekaj let je že minilo, odkar mi je umrl mož. Takrat me je prevzel občutek samote in neverjetnega strahu. Bala sem se prepustiti ljubezni, da ne bi spet izgubila ljubljene osebe. A četudi bi mi nekdo pred leti rekel, kako boleča izkušnja me bo doletela, bi se vseeno poročila s Patrickom in z njim še enkrat preživela vse, kar sem,« je priznala Lisa.