Grozljivka

Sin slavnega hollywoodskega agenta umoril in razkosal soprogo in njene starše?

R.T.
10. 11. 2023, 21.45
Posodobljeno: 10. 11. 2023, 21.46
Deli članek:

V Los Angelesu se je za zapahi znašel Sam Haskell, sin hollywoodskega agenta, ki je v svoji karieri med drugim zastopal Georga Clooneyja in Dolly Parton. Osumljen je umora svoje soproge in njenih staršev.

Profimedia
Dom Sama in Mei Haskell so hitro obkrožile novinarske ekipe.

Policija je na vrata 35-letnega Sama Haskella potrkala po najdbi posmrtnih ostankov v smetnjaku pred enim od nakupovalnih središč v Los Angelesu. Šlo naj bi za trup Haskellove soproge Mei Haskell, pri čemer sta pogrešana tudi njena starša. Kriminalisti so Haskellu nadeli lisice, sumijo ga namreč trojnega umora.

Smetnjak, v katerem se je nahajalo trup ženske, je od Haskellovega doma oddaljen približno osem kilometrov. Da se je odvilo nekaj zloveščega, so kriminalisti vedeli že vse od torka, ko je Mei Haskell izginila. Delavci, ki delajo na Haskellovem domu, so namreč že v torek policiji naznanili, da so na dovozu opazili nekaj, kar je bilo videti kot posmrtni ostanki. V četrtek je nato nek brezdomec med brskanjem po smetnjakih pred nakupovalnim središčem našel torbo, v katerem se je nahajal trup ženske. Kot poroča Los Angeles Times, so kriminalisti na Haskellovem domu v losangeleški soseski Tarzana, kjer sta poleg soproge Mei prebivala tudi njena starša, našli sledi krvi ter druge dokaze, ki kažejo, da bi lahko šlo za umor in da je nekdo razkosal truplo ali trupla. Ker kriminalisti v teh dnevih s starši niso uspeli priti v stik oziroma jih izslediti, domnevajo, da nista več živa.

Profimedia
V enem od izpraznjenih smetnjakov so se nahajali posmrtni ostanki.

Haskell, ki ima z Mei tri otroke, je sicer stari znanec policije. Leta 2008 so ga aretirali zaradi napada s smrtonosnim orožjem, a jo je odnesel zgolj s triletno pogojno kaznijo. »Nekaj čudnega je bilo na njemu. Zdelo se mi je, da je morda bolan, ali da je nekaj narobe. Svoji družini sem večkrat dejala, da je z njim nekaj narobe,« je za ABC 7 dejala ena od sosed. Gre sicer za sina bolj znanega in danes upokojenega Sama Haskella starejšega, nekdanjega hollywoodskega agenta in enega od vodilnih pri agenciji WME Agency, ki je zastopala številne filmske zvezdnike, vključno z Dolly Parton, Georgeem Clooneyjem in Whoopi Goldberg.

Profimedia
V hiši sta živela tudi starša Mei Haskell.