Vzrok neznan

Skrivnostna smrt mlade trenerke; mama je Dajano našla mrtvo v kadi

J.V.
18. 8. 2023, 20.15
Posodobljeno: 18. 8. 2023, 20.40
Deli članek:

Imela je kariero in ljubezen, svojo srečo je delila z drugimi, pomagala je, kjer je lahko, njej pa nihče ni mogel več pomagati.

Facebook
28-letna Dajana Dulovcova se je preživljala kot trenerka fitnesa.

28-letna Dajana Dulovcova iz Prievidza na Slovaškem se je s športom ukvarjala od svojega 16. leta. Zadnja leta se je preživljala kot trenerka fitnesa. Življenja pa ni posvečala samo športu. Še v začetku prejšnjega tedna je pomagala nekemu brezdomcu z oblačili in pri iskanju strehe nad glavo. Potem si je doma pripravila sproščujočo kopel, v kateri je zaspala za vedno. Njeno truplo je v četrtek našla mama Ivonka, ki je za Novy Čas spregovorila o travmatični izkušnji.

Vzrok smrti še ni znan

"Bila je naš sonček, naše veselje, naše življenje. Brez nje se zdi, kot da se je svet ustavil," je poudarila skrušena mati. "Zelo se je veslila, da bo na Nizozemskem, kjer je zaposlen, obiskala svojega fanta. Letalsko karto je imela rezervirano za petek." "V sredo sem jo večkrat klicala, a se mi ni oglasila. Mislila sem, da ima veliko dela in da me bo pač poklicala nazaj. Ko pa se ni oglasila niti v četrtek, nas je pričelo skrbeti." Dajanina babica in mama sta na lastne oči šli preveriti, kaj se dogaja z mladenko, in naleteli na kaj tragičen prizor. "Tega ne bom nikoli pozabila. Dajana je nepremično ležala v kadi," je v solzah pojasnjevala mati, ki o samomoru ne želi slišati niti besede. Vzrok smrti še ni znan, čakajo se rezultati obdukcije, še piše Novy Čas.