Groza švicarske turistke

FOTO: Ko je spala, se je prikradel v njeno sobo, ob njej onaniral in poskušal zlesti v njeno posteljo

R.T.
24. 12. 2019, 09.17
Posodobljeno: 24. 12. 2019, 09.24
Deli članek:

V sobo mlade švicarske popotnice, ki je prenočila v enem od avstralskih hostlov, je vstopil 41-letni moški nečednih misli. Pristal je v zaporu.

Queensland police
Kamere so ga ujele s spuščenimi hlačami.

21-letna popotnica iz Švice je v nedeljo prenočila v hostlu v obalnem mestu Caloundra v avstralski zvezni državi Queensland. Iz globokega spanca se je prebudila ob približno 4. uri ponoči in doživela šok. Ob njeni postelji je stal neznanec, ki se je samozadovoljeval, poročajo avstralski mediji. V svoji prvi reakciji, ki je bila posledica zaprepadenosti in strahu, se je pretvarjala, da še vedno spi, nato je moški poskušal zlesti v njeno posteljo, takrat je njena usta zapustil glasen krik. Moški jo je nemudoma odkuril v neznano. 

»Kot si lahko predstavljate, je ob dogodku doživela hudo travmo. Da se zbudiš in zagledaš nekoga, ki to počne – bila je zelo prestrašena,« je opisal policijski načelnik Chris Eaton, ki je bil odgovoren, da pokvarjenca pripelje pred roko pravice. To mu je tudi uspelo.

Policija je 41-letnika izsledila s pomočjo informacij javnosti, potem ko so objavili posnetke nadzornih kamer, ki so ga ujele s spuščenimi hlačami. Preden je vstopil v sobo mlade Švicarke, je po navedbah policije kolovratil tudi po drugih sobah v hostlu. 41-letnega domačina, ki je pred svojim izprijenim dejanjem v eni od sob ukradel tudi denarnico, so včeraj aretirali.

Queensland police
Kamere so ga ujele s spuščenimi hlačami.