Skrivnostna smrt

Slavno osebno trenerko hollywoodskih zvezdnikov našli mrtvo v kadi

R.T.
1. 11. 2018, 14.20
Deli članek:

42-letno osebno trenerko, ki je bdela nad telesno aktivnostjo številnih hollywoodskih zvezdnikov, so našli mrtvo na njenem domu v Los Angelesu.

Instagram
Amanda Blank

Amanda »Mandy« Blank, ki so jo v preteklosti označili za »eno najbolj slavnih fitnes tekmovalk v zgodovini,« je pred nekaj dnevi iz za zdaj še neznanega razloga obležala v kadi v svojem luksuznem domovanju v Los Angelesu. Na mrtvo zvezdnico je 29. oktobra naletela njena gospodinja, ki je nemudoma poklicala reševalce, a je bilo to za zvezdnico že prepozno. Preiskovalci v njenem domovanju domnevno niso našli alkohola ali drog, na kraju pa naj ne bi bilo nobenih znakov nasilja, zato je njena smrt še vedno zavita v tančico skrivnosti, poročajo ameriški mediji. Njeno truplo je bilo poslano na obdukcijo, izsledki pa zaenkrat še niso znani.

Blankova je bila osebna trenerka številnih hollywoodskih zvezdnikov, vključno z Alexom Rodriguezom, Mickeyjem Rourkom, Marcusom Allenom, Michelle Monaghan in Jordano Brewster. V svoji zadnji objavi na instagramu, ki jo je s sledilci delila pred petimi dnevi, je ljudi pozvala k uresničenju lastnih potencialov, ki da jih lahko dosežejo s pomočjo trdega dela in njenega načina treninga. Blankova nosi tudi naziv najmlajše zmagovalke svetovnega prvenstva v bodibildingu, ki poteka pod okriljem Mednarodne zveze za bodibilding in fitnes.