Pokol na zahodu države

VIDEO: Po razkritju 24-letnika našli pet trupel, vključno s tremi otroki

S.R.
10. 9. 2018, 08.30
Posodobljeno: 10. 9. 2018, 11.53
Deli članek:

Policisti so po razkritju 24-letnika naleteli na grozljivko. Umoril je pet članov družine. Zdaj je znano, da je moril soprog Anthony Robert Harvey.

Facebook/Mara Quinn
Umorjena Mara in njen morilski soprog Anthony Robert Harvey.

Avstralska policija je aretirala 24-letnega Anthonyja Roberta Harveyja, osumljenega, da je v Perthu na avstralski zahodni obali umoril pet oseb, vključno s tremi otroki, poroča Reuters. Policisti so grozljivo prizorišče s petimi trupli odkrili včeraj, potem ko se je osumljenec sam zglasil na policijski postaji v kraju Karratha, ki leži 1500 kilometrov severno od Pertha, in jim razkril, da je bil na ubijalskem pohodu.

Poklal celotno družino

Po navedbah avstralskih medijev so policisti na domu v Perthu našli trupla Harveyjeve 41-letne soproge Mare Quinn, njenih treh hčerk ter njene mame Beverley Quinn. Hčerka Charlotte je štela tri leta in pol, dvojčici Alice in Beatrix pa sta bili stari komaj dve leti. Policija še ni razkrila identitete 24-letnika in tega, v kakšnem razmerju je z žrtvami, po poročanju Guardiana pa naj bi živel skupaj z žrtvami. Kriminalisti in forenzični izvedenci krvavo prizorišče še vedno preiskujejo.

Čeprav so v Avstraliji nasilna kazniva dejanja z več žrtvami po uvedbi strožje zakonodaje na področju nadzora orožja redka, je to v Zahodni Avstraliji že drugi pokol v zadnjem letu. V masakru v kraju Margaret River so maja letos za posledicami strelnih ran umrli trije odrasli in štirje otroci. Pokol je zagrešil dedek, ki si je na koncu sodil sam.