Nadeli so ji lisice

14-letnik za seks s to "hipnotično" 28-letnico izkašljal 550 evrov

R.T.
10. 4. 2018, 18.55
Posodobljeno: 10. 4. 2018, 18.58
Deli članek:

Policisti na Floridi so v soboto lisice nadeli 28-letni Škotinji, ki jo sumijo, da je v hotelski sobi proti plačilu spala s 14-letnim dečkom.

Orange county sheriff's office
Pohujšljiva hipnoterapevtka bo še nekaj časa na Floridi.

Mladi hotljivec je moral za spolni odnos s Sophio Belle, s katero je stopil v stik prek spleta, kjer je prejšnji teden stikal za prostitutkami, izkašljati dobrih 550 evrov. Policija je pozneje prek potnega lista ugotovila, da se je za Sophio dejansko izdajala 28-letna Škotinja Sarah Louise McGill. McGillova, tako angleški mediji, ki na družabnih omrežjih hitro izbrskajo kakšno pikantnost, naj bi bila profesionalna hipnoterapevtka, ki svoj posel opravlja v Edinburghu.

14-letnik iz Orlanda, ki je na policijo prišel v spremstvu očeta, je sicer razkril, da je »Sophio« izbrskal na spletišču Quora.com. Sprva sta si pošiljala sporočilca, nato pa sta se dogovorila za srečanje v sobi hotela Marriott. Povedal je, da ga je mična lepotica pričakala v hotelski veži, ga pospremila v dvigalo in pritisnila usodni gumb, ki ju je prepeljal do sobe. Policisti so se po pogovoru z dečkom in njegovim očetom odločili, da to zloglasno sobo obiščejo še sami. Izlet ni bil odveč, saj nenasitna turistka še ni odpotovala, McGillovo pa so zdaj tam zasačili z drugim moškim. V sefu hotelske sobe je hranila še kup kondomov in gotovino.

McGillovo, ki so jo po zaslišanju sicer aretirali, so v ponedeljek proti plačilu varščine izpustili ter ji prepovedali vse stike z mladoletno žrtvijo in uporabo spleta. Hkrati je morala organom pregona predati svoj potni list, do nadaljnjega pa bo morala ostati na Floridi.