Spolni škandal

Policistka spolno občevala s 13-letnim učencem

R.T.
30. 10. 2017, 17.20
Posodobljeno: 30. 10. 2017, 17.25
Deli članek:

Maria Velez je bila na osnovni šoli v Clevelandu, kjer je službovala kot pomožna učiteljica, skoraj eno leto v spolnem razmerju s 13-letnim učencem.

Youtube
Velezova je obtožena spolne zlorabe mladoletne osebe.

24-letna policistka Maria Velez, ki si je na vse pretege prizadevala, da bi njeno razmerje s 13-letnim učencem ostalo skrito, bo zaradi spolne zlorabe mladoletnika zdaj morala odgovarjati pred sodiščem.

Youtube
Na policiji so jo že odpustili.

Leta 2014 je na osnovni šoli v Clevelandu v zvezni državi Ohio delala kot pomožna učiteljica, kjer naj bi spoznala in zapeljala 13-letnega dečka. Spolno razmerje naj bi trajalo celih devet mesecev, občevala pa naj bi med drugim tudi v prostorih šole. Leta 2015 je šolo sicer zapustila in se zaposlila kot policijska uslužbenka, vendar so do takrat govorice o razmerju že prišle na uho vodstvu šole, ki je postajalo vse bolj sumičavo. Da bi preprečila razkritje spolnega škandala, je na dečka domnevno vršila nenehen pritisk. Prisilila naj bi ga, da je lagal policiji, ter mu zabičala, da mora razmerje ostati njuna skrivnost.

Zdaj jo je preteklost le ujela. Policisti sicer še niso razkrili, kdo je po več letih sprožil preiskavo primera, ki jo začeli pred dobrim mesecem dni, vendar so Mario po le nekaj tednih aretirali. Doletela jo je kazenska ovadba zaradi spolne zlorabe mladoletne osebe. V primeru obsodbe ji grozi večletna zaporna kazen.