Brutalni uboj

Karmen odšla na praznovanje, mož podivjal

R.T.
9. 5. 2016, 13.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V soboto okrog enih ponoči se je v stanovanju v Pločah odvila družinska tragedija. Karmen Matana Đorđević je z nožem zabodla v srce svojega moža Sašo Đorđevića, ki je na kraju dogodka umrl.

Facebook
Saša Đorđević in Karmen Matana Đorđević

Policija sprva ni razkrila identitete osumljene in ubitega moškega, zaenkrat pa tudi ni znan natančen motiv uboja. Kot piše Slobodna Dalmacija, pa naj bi se pred tem zakonca sprla.

Saša Đorđević je bil pomorec in se je tri dni pred tragičnim dogodkom vrnil domov. V petek zvečer je njegova žena odšla v mesto, na praznovanje prijateljičinega rojstnega dne. Soprog je medtem ostal doma z njunim trimesečnim otrokom. Karmen se je s prijatelji razšla okrog polnoči, kot so potrdile priče, in se vrnila v družinsko stanovanje v hiši na Ulici kralja Petra Svačića. Ali je sporu botroval njen odhod na praznovanje, so zaenkrat samo domneve. Dejstvo pa je, da je med njima kmalu zatem prišlo do silovitega prepira, ki se je tragično končal.

Zabila mu je nož v srce, njun dojenček spal v sosednji sobi

Policija je potrdila, da je med njima prišlo do prerivanja, med katerim je soproga moža zabodla z nožem v predel prsi. Po neuradnih informacijah, ga je zabodla naravnost v srce, zaradi česar je umrl na kraju dogodka. Karmen je potem vzela otroka, ki je spal v sosednji sobi, in se odpravila v stanovanje Sašinega brata, ki prebiva v isti hiši. Povedala mu je, kaj se je zgodilo, vendar soprogu niso mogli več pomagati.

Pristojno tožilstvo je za osumljenko že zahtevalo odreditev preiskovalnega zapora, piše Jutarnji list.