PO BRUTALNI SMRTI

Straši jih duh umorjene Jelene!

R.T.
8. 5. 2016, 15.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tako so vsaj prepričani prebivalci naselja Borče v Srbiji. Psihologinja pravi, da ni neobičajno, da ljudje govorijo o duhovih.

Trdijo, da jih obiskuje duh umorjene Jelene.

Pojavila so se pričanja lokalnih prebivalcev naselja Borče v Srbiji, da so opazili žensko v dolgi halji bele barve, ki lebdi nekaj centimetrov nad tlemi. Vraževerno zdaj verjamejo, da je to duh brutalno umorjene Jelene Marjanović (32), ki jih opominja, da njen morilec še ni najden.

Jelenin duh naj bi videvali ob kanalu v naselju Borča, kjer so našli njeno truplo. "Pred dvema dnevoma smo v mraku, okoli 19. ure, videli dekle, ki je neverjetno spominjalo na ubito pevko. Z razdalje sto metrov smo opazilo žensko, ki je lebdela deset centimetrov nad tlemi v beli in dolgi obleki. To je bil Jelenin duh," so povedale priče dogodka za portal Srbija danas. Menda je bila podoba tako živa, da so od strahu skoraj zakričali.

Videla jo je tudi njegova žena

"Pomel sem si oči in vprašal ženo, ali vidi to, kar vidim sam ali pa imam privide. Pritrdila mi je, da tudi ona vidi lepo dekle, ki lebdi. Krenila sva v njeno smer, vendar je kmalu izginila. Okoli naju je bilo še več sprehajalcev in tekačev, ki so videli isto kot midva."

Kriv je strah pred smrtjo

Psihologinja Aleksandra Janković je za Alo! dejala, da ni nelogično ali neobičajno, da ljudje govorijo, da so videli Jelenin duh. "Ni lahko živeti v mestu, kjer se zgodi takšen zločin. Kroži veliko govoric in dokler ne bo razkrita resnica, se bodo ljudje težko pomirili. Za vsem skupaj pa se skriva močan strah pred smrtjo, ki se kaže na različne načine in tudi na takšen način, da imajo privide duha."