Črna kronika

Na mokri cesti ni prilagodila hitrosti ... totalka!

G.G.
14. 4. 2016, 11.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bilo je še temno in cesta je bila mokra, ko je voznica v Zmincu v bližini Škofje Loke zaradi prehitre vožnje izgubila oblast nad avtomobilom.

PU Kranj
Pred hujšimi poškodbami je voznico rešila uporaba varnostnega pasu.

Avto se je prevrnil na streho, voznico pa so morali iz avta rešiti gasilci. Poškodovano so nato oskrbeli reševalci NMP Škofja Loka.

Zaradi nesreče je bila cesta skoraj pol tretjo uro delno zaprta.

Ob tem je smotrno navesti opozorilo gorenjskih policistov. »Zaradi neprilagojene hitrosti je letos več nesreč kot lani in zato pozivamo voznike, naj jo vedno in povsod prilagodijo omejitvam hitrosti in razmeram na cesti. Vodilo pa naj ne bo prihranek na času pri vožnji temveč na varno prevoženi poti brez nesreč, ogrožanj in nevarnih situacij. Tako dosledna naj bo tudi uporaba varnostnih pasov, ki v tej nesreči je bil uporabljen in je zelo verjetno bistveno prispeval k blažjim posledicam za voznico,« je zapisal predstavnik za odnose z javnotmi na Policijsku upravi Kranj Bojan Kos.

Pošljite nam fotografije ali video na naši spletni stran želimo popestriti naše vsebine. Ker ne moremo biti ves čas prisotni tam, kjer se dogaja, vas vabimo, da nam pomagate.

Če ste bili priča čemu, kar vas je presenetilo, razjezilo, ali je bilo preprosto vredno, da bi si dogodek ogledali tudi drugi, nam fotografijo ali video pošljite na elektronski naslov: redakcija@svet24.si.